Lokaal account

Als u geen gebruik wilt maken van een sociaal account, zoals Google, kunt u binnen LumiAGM een lokaal account aanmaken.

YU kunt een lokaal account aanmaken wanneer u een deelnameverzoek indient of op ou can create a local account when you request to participate or by going to https://lumilogin.com/Account/Login?

Selecteer Hebt u geen account?  Aanmelden

2 1-1

Voer vervolgens uw persoonlijke gegevens in

Het veld E-mail is verplicht
Het veld Wachtwoord is verplicht
Het wachtwoord en het bevestigingswachtwoord moeten overeenkomen en minstens 10 tekens, een combinatie van letters, cijfers en minstens één symbool bevatten
Het veld Voornaam is verplicht
Het veld Achternaam is verplicht

2 2

Er wordt een verificatie-e-mail naar het e-mailadres verzonden

2 3

Selecteer Klik hier om uw e-mailadres te bevestigen

2 4

Er verschijnt een bevestigingsbericht met de mededeling Uw e-mailadres is nugeverifieerd. Sluit dit tabblad om door te gaan

2 5

Zodra u naar het tabblad lumiagm.com terugkeert, gaat u verder met het voltooien van uw deelnameverzoek voor de vergadering

2 6

U moet elke keer dat u inlogt dezelfde account gebruiken om uw vergaderverzoeken te zien.