Wens niet deel te nemen

Niet willen deelnemen fungeert als een reset-optie als u eerder een ander type deelname of instructie over besluiten hebt aangegeven.

Zodra u deze optie selecteert, worden uw eerdere instructies verwijderd.

SCROLL