Verzoek om deelname aan de vergadering

Geschreven door Lumi NL | 28-jun-2021 13:07:38

Om een verzoek om deelname aan een vergadering in te dienen

1. 1. Ga naar www.lumiagm.com

2. Zoek naar de naam van de vergadering of gebruik de filters om uw zoekcriteria te verfijnen

1. 3. Selecteer uw vergadering door op de kaart met informatie over de vergadering te klikken
  2. Op de vergaderingspagina ziet u meer informatie over de vergadering. Klik op Nu registreren om een deelnameverzoek in te dienen.
  3.
4. U moet vervolgens inloggen met een sociaalnetwerkacco

6. Vul de vereiste gegevens in

1. Persoonlijke gegevens
  • Titel
  • Voornaam
  • Familienaam
  • Email
  • Burgerschap
  • Nationaal-ID

1. 7. Informatie over het verhandelen van uw aandelen
  2.
    • Naam van tussenpersoon
      BIC/LEI van tussenpersoon
  • Aandelenrekeningnummer
Aantal aandelen

8.Zodra u op opslaan hebt geklikt, kunt u aangeven hoe u aan de vergadering wilt deelnemen.

9.Afhankelijk van de datum krijgt u een status toegewezen

1.

1. Opmerking: Als u kiest

1. Verschijnt er een nieuwe vraag: Hoe zou u willen stemmen over nieuwe besluiten die op de vergadering zijn ingediend? Hier kunt u selecteren