Een voorzitter aanstellen

Geschreven door Lumi NL | 28-jun-2021 13:40:07

Standaard verschijnt uw stemkaart niet automatisch, u moet dus op Weergeven klikken om deze te openen.

1. Klik op Weergeven om de stemkaart weer te geven
  2. Select your preferred option to change the instruction on individual resolutions
  3. Klik op Opslaan om wijzigingen aan deze kaart te bevestigen

Als u Voorzitter aanstellen selecteert, verschijnt er een nieuwe vraag op de pagina met vergaderverzoeken waarin u wordt gevraagd hoe u wilt stemmen over nieuwe besluiten die op de vergadering zijn ingediend. Hier kunt u selecteren: