Support

Deelnemen aan de vergadering

Geschreven door NL BE | Nov 10, 2021 12:59:59 PM

Uw formulier voor Vraag tot deelname aan een vergadering wordt uw deelnamekaart.

Na goedkeuring ziet u uw QR-code of streepjescode in de linker bovenhoek van het scherm. Deze wordt gebruikt om de vergadering persoonlijk bij te wonen.

Deze code maakt een koppeling met een account in de Lumi-software en doet dienst als uw deelnamekaart.

Als u kiest om aan de vergadering deel te nemen, wordt u niet gevraagd hoe u wilt deelnemen inzake nieuwe resoluties.

Na goedkeuring kan het formulier alleen worden gelezen en kunt u geen gegevens meer wijzigen. Neem contact op met uw tussenpersoon of Lumi-vertegenwoordiger om wijzigingen door te voeren.