Wijs een voorzitter aan

Geschreven door NL BE | Nov 10, 2021 12:56:26 PM

Als u op Voorzitter aanwijzen klikt, worden uw stemmen automatisch als discretionair op uw stemkaart uitgebracht.

Standaard verschijnt uw stemkaart niet automatisch, u moet op Bekijken klikken om ze te openen.

1. 1. Klik op Bekijken om de stemkaart te zien
  2. 2. Selecteer uw voorkeursoptie om de instructies inzake individuele resoluties te wijzigen
  3. 3. Druk op Opslaan om de wijzigingen op deze kaart te bevestigen

Als u Voorzitter aanwijzen kiest, verschijnt er een nieuwe vraag op de vergaderaanvraagpagina hoe u wilt stemmen op nieuwe resoluties tijdens de vergadering. Hier kunt u het volgende kiezen: